Περί ραδιοφωνικών διαφημίσεων και διαφήμισης στο ιντερνετ

 Αν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και σκέφτεστε πως να διαφημιστείτε, το ραδιόφωνο είναι απο τους καλύτερους τρόπους να παρουσιαστείτε. 

Επειδή όμως δε διαθέτει το πλεονέκτημα της εικόνας, απαιτεί σκέψη και τέχνη στην παραγωγή του. 

Το ραδιοφωνικό μήνυμα δε μπορεί να είναι μόνο μια απλή ανακοίνωση.

 Ο λόγος είναι ότι μέσα στο πλήθος των ραδιοφωνικών μηνυμάτων που ακούμε καθημερινά από τους σταθμούς, τα μηνύματα που δεν έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα ή κάτι που θα τα ξεχωρίσει δεν θα τραβίξουν την προσοχή των ακροατών. 

 Το ραδιοφωνικό μήνυμα πρέπει να έχει πρωτοτυπία, να είναι έξυπνο, δημιουργικό, να τραβά την προσοχή και να έχει εκφωνηθεί από ταλαντούχους εκφωνητές ή ηθοποιούς. 

Στα ραδιοφωνικά μηνύματα που δημιουργούμε στο studio ηχογραφήσεών μας, δίνουμε προσοχή στο κείμενο σε συνεργασία μαζί σας, φτιάχνουμε ένα πρωτότυπο concept και κάνουυμε την παραγωγή του σποτ από την ηχογράφηση, το sound design, την τελική μίξη μέχρι και το τελικό mastering. Δίνουμε έμφαση σε όλα τα βήματα της διαδικασίας ώστε να σας προσφέρουμε μια διαφήμιση που δεν θα περνάει απαρατήρητη από τους ακροατές.

Αναγνωριστικό σήμα για την επιχείρησή σας. Θα θέλατε να μπαίνετε στο μυαλό του ακροατή και να "κολλάτε" εκεί?  Το αναγνωριστικό σήμα είναι η επωνυμία της επιχείρησής σας σε τραγούδι. Ενα "τραγουδάκι" με στίχο την επωνυμία σας, Που μπαίνει στην ή στο τέλος της διαφήμισης και αποτελεί το ηχητικό "σήμα κατατεθέν" σας.

Στο ίντερνετ μπορείτε να προωθείτε και μόνοι σας το διαφημιστικό σποτάκι σας στις σελίδες κοινωνικής δυκτίωσης π.χ facebook. 

 Εκτός από το ραδιόφωνο, σήμερα πλέον ΟΛΟΙ σερφάρουν και ψάχνουν στο ίντερνετ.

 ΟΛΟΙ περνάμε αρκετό χρόνο της ημέρας στο διαδύκτιο είτε είναι για την δουλειά μας, είτε για πληροφορίες ή για διασκέδαση και επικοινωνία με φίλους. Αυτό καθιστά το ίντερνετ ως μια απ΄της πρώτες και αποτελεσματικές μεθόδους διαφήμισης. Γιαυτό κρίνεται σχεδόν απαραίτητο να βρίσκεστε και εσείς εκεί.

 Είναι μεγάλο το πλήθος των επιχειρήσεων που διαφημίζονται στο ιντερνετ και συνεχώς μεγαλώνει. Αυτό διότι όλο και περισσότερος κόσμος εκεί ψάχνει. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΛΕΙΠΕΤΕ?

 Αν δεν έχετε ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας και δεν εμφανίζεστε στο διαδίκτιο, προσφέρουμε και Δημιουργία Διαφημιστικής Σελίδας για την επιχείρησή σας. Ακόμη και μια απλή αλλά καλοσχεδιασμένη σελίδα με φωτογραφίες, παρουσίαση και τρόπους επικοινωνίας με την επιχείρησή σας είναι αποτελεσματική για να δείξετε στον κόσμο ποιοί είστε και να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας.

 Ένα άλλο θετικό είναι ότι μπορείτε και εσείς να προωθείτε εύκολα την διαφήμισή σας στο ίντερνετ μοιράζοντας την με τους φίλους σας στο facebook!

 

Make a Free Website with Yola.