Στις Καρπαγγελίες μπορείτε όχι μόνο να δημοσιεύετε τις αγγελίες σας, αλλα και να διαφημίσετε την επιχειρησή σας. 

Στις σελίδες του www.karpaggelies.gr μπορείτε σε ειδικούς χώρους να τοποθετήσετε διαφημιστικά εικονίδια, εικόνες που αφορούν την επιχείρηση σας και συνδέσμους (links που οδηγούν στη δική σας ιστελίδα). 

Δεν έχετε ιστοσελίδα?? Διαβάστε παρακάτω!!

Αν δεν έχετε δική σας ιστοσελίδα, προσφέρουμε και χώρο ολόκληρης σελίδας μέσα απο το www.karpaggelies.gr για την επιχείρηση σας. Την σελίδα αναλαμβάνουμε να την φτιάξουμε εμείς σε συνενόηση με εσάς και μπορεί να περιέχει κείμενα, φωτογραφίες, ηχητικό σήμα διαφημιστικό σποτ και video που αφορούν την προώθηση της επιχείρησής σας. Τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς! 

Παράδειγμα http://karpaggelies.yolasite.com/boulevard.php

Ποια είναι τα οφέλη?? Εκτός του ότι στις Μικρές Αγγελίες Καρπάθου έχουμε συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών που θα δουν την διαφήμιση σας, ή την δική σας σελίδα και το περιεχόμενο της, μπορείτε να το δημοσιεύετε όποτε θέλετε στο facebook και στο twitter. Το διαφημιστικό σας video μπορείτε και αυτό να το δημοσιεύετε όποτε θέλετε μέσω του youtube και κατευθείαν στο facebook η στο twitter, θα έχετε έτοιμο το  ηχητικό σας σήμα διαφημιστικό σποτ αν θέλετε να διαφημιστείτε και σε ραδιόφωνο. Ακόμη θα ωφεληθέιτε απο την συχνή ανάρτηση της διαφήμισή σας στο group karpaggelies μας στο facebook απο εμάς.

Για περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας στο karpaggelies@gmail.com.
Make a Free Website with Yola.